IRLi siselistis kutsuti üles isamaalasi valima

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Ammas.
Andres Ammas. Foto: Lauri Kulpsoo.

Isamaa ja Res Publica Liidu siselistis kutsuti üles valima isamaalasi, kuid kirjale alla kirjutanud Andres Ammase sõnul oli see pigem toetusavaldus vanadele sõpradele ja häid kandidaate on teisigi.

«Vali isamaalane! Kallis erakonnakaaslane, me kutsume Sind üles säilitama kindel meel ja heitma kõrvale erinevad väikesed pettumused. Me kutsume Sind valima ennast aastatega tõestanud isamaalasi, kelle peale võib alati kindel olla,» kirjutati avalduses. «Vali isamaalane ja võid kindel olla, et Sinu hääl on riigikogus kuulda!»

Üleskutse teele pannud Aimar Altosaar, Andres Ammas, Külliki Kübarsepp, Aivar Kivisiv ja Anneli Kivisiv tõstsid kirjas esile Andres Herkeli, Toivo Jürgensoni ja Mart Nuti.

Isamaaliidu endise peasekretäri Ammase sõnul pole tegemist otseselt tema isikliku valikuga, vaid temalt küsiti, kas ta sooviks toetusavaldusega ühineda.

«Mind seob kõigi kolmega mitmekümne aasta pikkune tutvus ja isegi sõprus ning need inimesed võiks riigikogus olla,» sõnas Ammas. «Kui tunnen inimest 25 aastat, siis võin nende vaadetes kindel olla ja konkreetsete inimeste puhul pole tegemist populistide või tuulenuusutajatega, nad on kompetentsed ja kindlameelsed inimesed.»

Samas rõhutas Ammas, et tegemist pole vastandamisega teistele kandidaatidele, vaid ta ei tunne kõiki IRLi nimekirjas olevaid inimesi, kuigi soovib neile head.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles