Keskerakond lubas Indrek Raudse laimu eest kohtusse kaevata

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Raudne.
Indrek Raudne. Foto: Peeter Langovits

Keskerakond otsustas algatada kohtuasja IRL-i poliitiku Indrek Raudse vastu, kes nende hinnangul on Keskerakonda erinevates meediaväljaannetes korduvalt laimanud, väites, et erakonna kampaaniat rahastatakse Tallinna linnaeelarvest.

Keskerakonna peasekretäri Priit Toobali sõnul on Raudse süüdistused otsene laim Keskerakonna aadressil. «On iseenesestmõistetav, et Keskerakond rahastab oma valimiskampaaniat üksnes erakonna vahenditest ning mõistab igasuguse maksumaksja raha kasutamise valimiskampaanias valitsuserakondade poolt karmilt hukka,» märkis ta.

Toobali kinnitusel pole nad maksumaksja ja erakonna rahakotte ei valitsuses ega omavalitsustes olles kunagi segamini ajanud. Tema sõnul on Raudne üle piiri läinud ning peab oma sõnade eest vastutama.

Raudne ütles Postimees.ee´le, et võtab Keskerakonna kohtukutse hea meelega vastu. «Mina kohut ei karda. Ükskord tuleb linnarahade kasutamine Keskerakonna huvides ära lõpetada,» märkis ta.

Mees on kindel, et suudab oma väiteid kohtus ka tõendada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles