Sotsiaaltöötajad viisid klientidele kandidaadi valimisreklaami

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna õhupallid.
Keskerakonna õhupallid. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Koos infoga kodus hääletamise võimalustest on Tallinna sotsiaaltöötajad viinud oma klientidele ka Keskerakonna nimekirjas kandideeriva kesklinna vanema Aini Härmi valimisreklaami ja tema kandidaadinumbriga šokolaadi.

Kesklinna vanem Aini Härm kommenteeris, et see võis tõepoolest aset leida, kuid seda mõnevõrra temast ja ta tahtest sõltumata asjaoludel, vahendab ERRi valimisveeb.

Härmi sõnul käis ta ise viimati keskuses eelmise aasta lõpus. Ta rõhutas, et kesklinna sotsiaalkeskuses pole kunagi piiratud ühegi erakonna kandidaatide kohtumisi selle klientidega ega valimismaterjalide jagamist.

«Sotsiaalkeskuse töötajad (ka suhteliselt eakad, mõned neist hoolivad minust!) mõtlesid teha heategu ning kellelgi tekkis mõte, et miks siis mitte saata ka koduhoolduses olevatele inimestele šokolaaditahvel, kui teistel klientidel on võimalus seda saada. Mõeldud-tehtud!» kirjeldas Härm omapoolset versiooni juhtunust.

Ta lisas, et palus asjast kuuldes sotsiaalkeskusel kohe selline tegutsemine lõpetada. «Lisan niipalju, et ega inimesed ei saanudki lõpuni aru, mida nad valesti on teinud,» ütles Härm. «Minu valimiskampaania ei ole kindlasti põimunud linnaosa vanema tööga ning olen teadlik heast valimistavast.»

Poliitik tõi ka välja, et hooldustöötajad ei ole ametnikud, vaid lepingulised töötajad, kelle tegevust ei piira ametniku eetikakoodeks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles