Üllar Õun: töökohtade küsimusele suudab vastata isegi Ansip

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üllar Õun
Üllar Õun Foto: Valimised

Üksikkandidaadi Üllar Õuna (Hiiu-, Lääne- ja Saaremaa) sõnul teab isegi peaminister Andrus Ansip, et töötuse lahendamiseks peab Eesti jõudma viie rikkama riigi hulka.

Millise teemaga sooviksite riigikogus kõige enam tegeleda ja miks? Kui Teil on konkreetne teema, siis kuidas lahendaksite?

Natura alad /Eesti tulevik Keskkonnaministeeriumi tublide ametnike moodi?

http://www.minueesti.ee/minueesti/posts/list/114.page#287

http://www.minueesti.ee/minueesti/posts/list/115.page#288

http://www.minueesti.ee/minueesti/recentTopics/showTopicsByUser/419.page;jsessionid=6DBE0F68A4269772BA13C83EB3209AB2

Kuidas suhtute e-hääletamisse?

Kuu alguses levis kulutulena uudis, et Eesti ilusal ja innovaatilisel isikutunnistusel on enneolematu turvaauk, mille kaudu saab pea märkamatult kaardilt isikuandmeid lugeda.

http://www.arileht.ee/artikkel/587538

Kuidas luua puuduvad (orienteeruvalt) 50 000 töökohta ja inimesed välismaalt koju tuua?

Sellele elementaarsele küsimusele suudab isegi peaminister ja Reformierakonna esimees Andrus Ansip vastata: senist teed jätkates jõuame 5 rikkama hulka.

http://valimised.err.ee/index.php?Leht=Uudis&Id=224533

Teatavasti riigikogu tegeleb paljuski seadusloomega. Missugust kogemust omate seadusloome vallas ja palju olete sellega oma praeguses elus kokku puutunud?

Jah, ma olen viimasel ajal oma nahal töötust ja pankrotti tundnud ja seetõttu tean, et pankrot on tänapäeval mõnikord samasugune karistusviis nende tarvis, kes julgevad oma õiguste eest seista ja valitsejate seadusrikkumistele vastu astuda, nagu oli vanal Eesti aja algul härrade mõisnike poolt sõnakuulmatutele talupoegadele ette nähtud vitsanuhtlus/kadalipp.

Iseküsimus on, kas seda peab kartma.

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/arvamus/andres-raid-kelle-voim-eestis-kehtib.d?id=40934285

Olen tavaline kahe lapsega perekonna perepea, mõlemad koos naisega käime tööl. Elame pangalaenuga ostetud eramajas. Lubatakse küll lastetoetusi, pensionitõuse ja mida kõike, kuid unustatakse täiesti tavalised tööl käivad inimesed! Millist otsest tulemust näeme, kui anname oma hääled üksikkandidaadile?

Koheselt saate südamerahu ja teadmise, et olete enda huvides õige valiku teinud ning muudate midagi paremuse poole. Iga suur asi algab väikesest.

Mis saab edasi, kui Te ei saa järgmisesse riigikogu koosseisu?

Kõigepealt soovin kogu südamest neile, kes osutusid valituks - aatelisust, meelekindlust, analüüsi ja kompromisside tegemise oskust, et võtta vastu Eesti rahva elujärje tõusuks tarku otsuseid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles