Kalle Laanet: jah, mind karistati

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Laanet.
Kalle Laanet. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Riigikokku kandideeriv Kalle Laanet nendib, et ta on valimistel erakonna poolt tahaplaanile lükatud, sest ta julges öelda, et Edgar Savisaar peaks rahaskandaali tõttu oma au ja väärikuse jalule seadmiseks kohtusse pöörduma ja erakonna juhtimisest seni taanduma.

«Loomulikult,» vastas Kalle Laanet Saarte Hääle küsimusele, et kas tahaplaanile surumine on karistus.

Laaneti sõnul pole koht üldnimekirjas eelmise korraga võrreldes oluliselt muutunud, kuid pidas talle koha kätte näitamiseks seda, et tema selja taga otsustati temalt võtta piirkonna esinumbri koht.

Laanet rääkis, et oli sõitnud kohe pärast raha küsimise skandaali riigikogu delegatsiooniga Hiinasse, kui talle helistati ja öeldi, et erakonna juhatus oli salajasel (näitab sõrmedega jutumärke – toim) hääletusel otsustanud esinumbriks määrata riigikogu keskfraktsiooni nõuniku Jaanus Karilaiu.

Kalle Laaneti karistamine on olnud korralik: tema sõnul ei eraldatud talle sentigi valimiskampaania korraldamiseks, tema kirjutatud arvamuslood ei jõua peakontori poolt kokku pandud materjalidesse ning teda püütakse igati välja pressida ka kohalikust ajakirjandusest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles