Sotsid: hea valimistava rikkumine tähelepanuta ei jää

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalvi Kõva
Kalvi Kõva Foto: Liis Treimann

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna peasekretäri Kalvi Kõva sõnul kavatsevad nad hea valimistava vastu eksimist arutada pärast valimisi, kuid tähelepanuta see kindlasti ei jää.

Hea valimistava valvurid laitsid täna sotside nimekirjas kandideeriva Tarmo Tamme valimisreklaami Põlvas, millest võib välja lugeda, et reklaamijaks on Põlva linnapea Tarmo Tamm ehk sotside kandidaadi nimekaim.

Kõva sõnul on erakond jätnud kandidaatidele oma kampaania korraldamisel üsna vabad käed ja seda eeldusel, et kandidaadid järgivad head valimistava.

«Kui sotsiaaldemokraat Tarmo Tamme saadetud otsepost ei sisalda viidet Sotsiaaldemokraatlikule Erakonnale ning jätab kujunduse tõttu eksitava mulje, siis on see väga kahetsusväärne ja erakond seda heaks ei kiida,» sõnas Kõva.

Erakonna peasekretäri sõnul on nende eesmärgiks teha ausat ja sõnumitele keskendunud kampaaniat.

«Ma palun vabandust nende inimeste ees, keda meie kandidaadi käitumine on riivanud,» sõnas Kõva. «Hea valimistava vastu eksimist arutame pärast valimisi, erakonna poolt see tähelepanuta ei jää.»

Sotside nimekirjas kandideeriv Helme vallavanem Tarmo Tamm pole Postimees.ee kõnedele vastanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles