Põlva linnapea: sotsist nimekaim eksitab valijaid teadlikult

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva linnapea Tarmo Tamm
Põlva linnapea Tarmo Tamm Foto: Margus Ansu

Põlva linnapea ja Keskerakonna nimekirjas kandideeriva Tarmo Tamme hinnangul eksitab sotside kandidaat ja Helme vallavanem Tarmo Tamm valijaid teadlikult, jättes mulje, et tema võib olla Põlva linnapea.

Põlva elanike postkasti pandi reklaamid, kus kandidaat number 457 kutsub inimesi enda poolt valima. Reklaam on trükitud rohelisele paberile, seal on viidatud pikaajalisele omavalitsuse juhtimise kogemusele ja reklaamil pole ühtegi viidet erakonnale.

Kandidaat 457 on aga Helme vallavanem ja sotsidesse kuuluv Tarmo Tamm ning tema nimekaim on Põlva linnapea, kes kandideerib hoopis numbri 704 all.

«Esimesed kõned tulid mulle selle reklaami kohta reedel ja see on selgelt teadlik valija eksitamine – pole küsimustki,» sõnas linnapea Tamm. «Miks pole reklaami pandud Võru või Räpina valijatele? Tekst on täpselt nii koostatud, et kasutatud kõiki võimalusi, mis reklaam annab.»

Linnapea Tamme sõnul ei ole ja ta ei kavatsegi vallavanem Tamme poole pöörduda, sest sellise mehega pole tal midagi rääkida.

Linnapea Tamm tõstis esile, et sellel korral polnud tal erilist kampaaniat plaanitud, kuid nüüd pidi ta tegema olulisi väljaminekuid flaieritele ja raadioreklaamile, et sellest «supist välja tulla». Kas erakond aitab tal kulutused tasuda, seda meer ei teadnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles