Nestor: Reform peaks Partsi välja vahetama

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peaminister Andrus Ansip ja sots Eiki Nestor.
Peaminister Andrus Ansip ja sots Eiki Nestor. Foto: Raigo Pajula

Sotsiaaldemokraat Eiki Nestori arvates peaks Reformierakond kui valitsuskoalitsiooni tugevam pool majandusministri kohalt Juhan Partsi (IRL) välja vahetama.

Eilsel tööandjate konverentsil reformierakondlasest rahandusministri Jürgen Ligiga debatti pidades andis Nestor sellesisulise soovituse ka edasi, vahendas ERR Uudised.

«Mind segab kohati sõjakommunistlik majanduspopulism nende loosungite tasemel, mida poliitikud loobivad, kui järgmise koalitsiooni kokku panete ja samas koosseisus jätkate, siis üks minister oleks vaja küll välja vahetada, see on majandusminister,» pöördus Nestor Ligi suunas.

ERR Uudistele hiljem oma seisukohta selgitades märkis Nestor, et iga minister, aga majandusminister eriti, peaks endale selgelt aru andma, mida tähendavad tema poolt sisepoliitilise populaarsuse huvides välja öeldud kõlavad sõnad ka investoritele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles