Hõbemägi: avalikkus ja meedia on opositsiooni unustanud

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Hõbemägi
Priit Hõbemägi Foto: Mihkel Maripuu

Ajakirjanik Priit Hõbemägi leidis, et avalikkus ja meedia on Eestis opositsiooni unustanud ja ei tunne selle tegemiste ning seisukohtade vastu erilist huvi.

«Avalikkus ei toeta opositsiooni piisavalt, et tekiks ühiskonnas pidev arutelu, meedia ei tunne opositsiooni vastu huvi,» tõdes Hõbemägi Kuku raadio saates «Keskpäevatund»

«Kui avalikkus ja meedia unustavad opositsiooni ära, tekib veel suurem kreenis olemine,» hoiatas ta.

«Kesk- ja Reformierakond tunnevad end väga mugavalt, Reform on riigis edukas küsitluste järgi, ilmselt Andrus Ansip jätkab peaministrina, Keskerakond tunneb end Tallinnas mugavalt, sotsidel on tegemist oma kalliste valimislubaduste ärapõhjendamisega, need on avalikkuses põhja lastud, IRL tegeleb oma sisetülidega, «kampsunid» versus Res Publica poisid,» kirjeldas ajakirjanik Ainar Ruussaar.

«Sotsid ja IRL pole mugavuspositsioonis, see paneb nad liigutama,» leidis Hõbemägi.

«Aga mis Rain Rosimannust närvi ajab, on see, et ta tunneb, et tema valijad on laisad. Reform kardab, et tema valija on partei võidus kindel ja ei tule välja. Ja nii võibki juhtuda, et tõeks läheb Rein Kilgi ennustus, et valimistulemuses on Reformierakond ja IRL rinnutsi,» sõnas ettevõtja Hans H. Luik.

«Reformierakond peab IRLile vastanduma, mistõttu Ansip ja Reform on muutunud nüüd nii rahvuslikuks, et isegi silmamunad on sinimustvalged,» tõdes Luik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles