Politsei uurib valimisreklaami näitamist parvlaevadel

Merje Pors
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parvlaev Saaremaa
Parvlaev Saaremaa Foto: Kersti Õunapuu

Politsei asus uurima Keskerakonna valimisreklaamide näitamist parvlaevade sisetelevisiooni ekraanidel välireklaami keelu ajal.

Meie Maa kirjutab, et politsei juhtis laevakompanii tähelepanu võimalikule valimisreklaamile ning nõudis selle edastamise lõpetamist, mida laevakompanii ka tegi.

Lääne prefektuuri pressiesindaja Hedy Tammeleht märkis, et politsei kontrollib informatsiooni, kas tegemist oli valimisreklaamiga või ei ning lähtuvalt sellest otsustatakse menetluse alustamine.

Parvlaevadel reklaamiteenust vahendava Sisetelevisioon OÜ juhataja Ivo Merioja ütles, et televiisorid kuuluvad laevakompaniile, nende firma tegeleb vaid reklaamidega. Merioja sõnul oli antud juhul tellijaks Kadi raadio, kelle tegevdirektor Gunnar Siineri sõnul ei ole nad oma reklaamivahendust puudutavas tegevuses eksinud ühegi seaduse vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles