Mitu tundi valimisjuttu tipnes nänni rabamisega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kalev Lilleorg / Õhtuleht

Üheksal poliitikul ja umbes 30 potentsiaalsel valijal oli eile Lümanda rahvamajas peamiselt ühesuunalise kõnevooluga valimisteemaline kokkusaamine.

Valdavas osas pensionieas kuulajad suurt küsimisaktiivsust üles ei näidanud, küll aga tormati ürituse lõppedes erakondade meenete laua juurde, selle asemel et kasutada pakutud võimalust poliitikutega törts neljasilmajuttu ajada, kirjutas Saarte Hääl.

Kohale saabunud seltskond oli esinduslik, sest Rahvaliit oli kohale saatnud peaministrikandidaat Jaan Tootsi ning Aivo Linnu, Madis Sinimetsa ja Ülo Kannisto, Reformierakond Jüri Kuuse ja Jaanus Tamkivi, Keskerakond Kalle Laaneti, sotse esindas Kajar Lember ja kohal oli ka üksikkandidaat Raimond Ellik.

Rahvale pakuti korduvalt küsimisevõimalust, kuid seda pakkumist kasutati vaid mõnel üksikul korral ning peamine küsija oli Lümanda vallavolikogu esimees Mart Maastik.

Üle kahe tunni kestnud kohtumise lõpetuseks pakuti rahvale lahkelt, et nüüd on võimalik poliitikutega ka nelja silma all vestelda, kuid rahvast huvitasid aga rohkem lauad, kus erakondade nänn välja pandud ja kaasa haarati nii helkureid, pastakaid, kindaid kui ka turukotte.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles