Artur Talvik: Reform ja Kesk muutuvad üha sarnasemaks

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Scanpix / kollaaž Katri Karing

Roheliste nimekirjas riigikokku kandideeriv filmimees Artur Talvik ütles TV3 saates «Kolmeraudne», et tema arvates muutuvad Reformi- ja Keskerakond üha sarnasemaks.

«Reform on võtnud üle Keskerakonna retoorika, nad on läinud nii samasuguseks, nii sarnaseks oma võtetelt ja vastandumiselt,» kirjeldas Talvik ja lisas, et näiteks IRL on kahe suurpartei kemplemisest täiesti kõrvale jäänud. «Need kaks suurt on läinud liiga suureks,» arvas ta.

Talvikut häirib ka Reformierakonna liigne majandusele keskendumine. «Inimeste heaolu tuleks hinnata mitte SKP järgi, vaid tuleks arvestada palju rohkem ja olulisemaid tegureid – kui võtta sinna juurde haridus, tervis ja keskkond, siis tänase seisuga on Eesti inimene väga kehvas seisus võrreldes majanduskasvu näitajatega,» rääkis ta.

«Kui me Eestis need kategooriad üles võtaks, siis oleks meie seis üsna kehv. Oleme liitunud igasuguste struktuuridega, aga me ei suuda neile liha peale kasvatada,» rõhutas Talvik.

«Kõige hullem probleem on selles, et Reform läheb liiga suureks ja ülbeks käte,» leidis ta, et valitsuspartei peaks suhtumist muutma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles