Kross: kanepi legaliseerimisest on Eestis veel vara rääkida

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eerik-Niiles Kross.
Eerik-Niiles Kross. Foto: Peeter Langovits.

Kanal2 uudistesaade «Reporter» võttis teise riigikokku pürgiva poliitikuna valedetektori testis ette luurespetsialisti Eerik-Niiles Krossi, kes tunnistas muuhulgas, et on kanepit proovinud.

Roheliste nimekirjas vabakandidaadina parlamenti kandideeriva Krossi sõnul on ta pikalt kaalunud, kas kanep tuleks legaliseerida. «Ma arvan, et Eestis on esialgu liiga vara sellest rääkida, aga kindlasti me hakkame sellest tulevikus rääkima,» vahendab Reporter.ee Krossi sõnu. Poliitik lisas, et proovis narkootikumi välismaal tuttavate seltskonnas.

Tõetest selgitas ka, et Kross on korduvalt purjuspäi autot juhtunud. «Viimase kümne aasta jooksul ei ole seda juhtunud,» kinnitas ta siiski.

Valedetektor tunnistas tõeseks ka Krossi vastuse, et tal pole Läänemerel kaaperdatud laeva Arctic Sea juhtumiga mingit seost.

Lisaks tunnistas Kross testis, et peab lähiajal kõigi roheliste valimislubaduste elluviimist ebarealistlikuks, pole altkäemaksu andnud ega võtnud ning ei ole teinud koostööd välisriikide salateenistustega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles