Muuli: kas Reformierakonna lubadus viie jõukaima Euroopa riigi hulka jõudmisest kehtib?

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmistel valimistel lubas Reformierakond viia Eesti viie jõukama Euroopa riigi sekka.
Eelmistel valimistel lubas Reformierakond viia Eesti viie jõukama Euroopa riigi sekka. Foto: Peeter Langovits

Ajakirjanik Kalle Muuli ei olnud rahul, et Reformierakonna valimisprogrammis polnud sõnagi eelmiste valimiste eel välja käidud lubadusest viia Eesti 15 aastaga viie jõukaima Euroopa riigi hulka.

«Kui erakond on midagi lubanud, siis peaks ta ka selle eest vastutama ning Reformierakond peaks selgitama, kas 15 aastaga viie jõukama Euroopa riigi hulka jõudmise lubadus on veel jõus,» sõnas Muuli Raadio 2 saates «Olukorrast riigis».

«Kas selle eesmärgi nimel tegutsetakse või on see eesmärk on veel üldse alles? Alles neli aastat on möödas, 11 on ees veel,» meenutas Muuli. «Reformierakond on selle aja valitsust juhtinud ja paistab, et teeb seda edasi.»

«Aga Reformierakonna programmis on huvitavat küll, näiteks lubatakse tegutseda igale väikesaarele sadama rajamise nimel. Uurisin järgi, et Eestis on 1522 saart. Näiteks selle lubadusega oleks võinud teksti toimetaja veidi tööd teha,» leidis ajakirjanik Anvar Samost.

«Programmi peatükis «Eestimaa – kultuurimaa» kordub enim fraas «majandusolukorra paranedes ja eelarvevõimaluste tekkides»,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles