Michal: Antropovi lahkumine on loomulik

Merje Pors
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristen Michal
Kristen Michal Foto: Peeter Langovits

Kuna Robert Antropov ei saanud sisevalimiste tulemusena Reformierakonna valimisnimekirja, kuid Isamaa ja Res Publica Liit (IRL) võimaldab tal kandideerida, on tema erakonnavahetus loomulik, leiab Reformierakonna peasekretär Kristen Michal.

«See on loomulik poliitiku puhul, ma küll mingeid negatiivseid tundeid selles osas ei oma,» kommenteeris Michal Postimees.ee’le.

Michali sõnul oli ta just eile Antropoviga rääkinud ning mõistab endist erakonnakaaslast. «Soovin talle edu, ta on inimesena väga meeldiv. Soovin ka IRLile kui meie valitsuspartnerile edu valimistel,» lisas Michal.

Reformierakond sai Antropovi erakonnast väljaastumise avalduse eile õhtul digiallkirjastatult ning täna kantakse  see registrisse. «See avaldus jõustub samast päevast vastavalt seadusele,» selgitas peasekretär.

Ajalehe Põhjarannik andmetel oli erakonnal veel suvel plaanis suunata Ida-Virumaa esinumbriks Robert Antropov, kuid hiljem mängiti plaan ringi ning Antropovi vahetas välja Euroopa Parlamendi liige Kristiina Ojuland. Seejärel pidi Antropov kandideerima Harju- ja Raplamaa piirkonnas, kuid selle piirkonna parteikaaslased ei toetanud teda.

Postimees.ee kirjutas täna, et endine politseijuht Robert Antropov otsustas eelseisvatel valimistel riigikokku kandideerida hoopis Isamaa ja Res Publica (IRL) ridades. Antropov kandideerib Ida-Viru ringkonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles