Simson: Edgar Savisaare väljaütlemised ei tekita minus viha, vaid kahjutunnet ja haletsust

Meribel Sinikalda
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Simson ja Edgar Savisaar.
Kadri Simson ja Edgar Savisaar. Foto: Erik Prozes

Keskerakonna aseesimees ja esimehekandidaat Kadri Simson tunnistas, et Edgar Savisaar lubas talle juba kandideerimiseelses vestluses suur lahingut. Savisaare teravad väljaütlemised teevad küll Simsonile haiget, kuid vihastamise asemel tunneb Simson praegusele esimehele kaasa, kirjutab ERRi uudisteportaal.

«Ta ütles selgelt, et see ei saa olema sõbralik jalutuskäik kongressi poole, vaid ta kavatseb anda lahingu ja selleks peab ta minema inetuks. Nii et mind oli ette hoiatatud, seega ma liiga ehmunud ei ole,» sõnas Simson, kes kirjeldas vestlust Savisaarega, mis toimus enne seda, kui Simson oli avalikult kõnelnud plaanist esimehekandidaadiks saamisest.

Savisaare nii-öelda lahinguplaani on kuulunud ka teiste erakonnakaaslaste poolsed sõnavõtud Simsoni vastu. Mitmetel on palutud alla kirjutada Simsonit laimavale tekstile, kuid nad on keeldunud. Saatelõiku Kadri Simsoniga saab vaadata ERRi kodulehel.

Keskerakonna XV kongress koguneb 29. novembril. Erakond valib kongressil esimehe, juhatuse, aukohtu esimehe ja revisjonikomisjoni liikmed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles