Saarlased usaldavad Keskerakonna esimehe valiku oma delegaatide õlule

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakond
Keskerakond Foto: SCANPIX

Keskerakonna Saaremaa piirkonna juhatus otsustas eilsel koosolekul, et usaldab partei esimehe valiku 29. novembril koguneva XV kongressi delegaatide õlule.

Saaremaa piirkonna esimees Janne Nurmik sõnas, et piirkonna juhatus usaldab erakonna esimehe valikul oma  21 delegaati, kes Saare maakonda  29. novembril partei XV kongressil esindavad. «Kuuldes kongressil kõigi erakonna esimehe kandidaatide programmilisi seisukohti, langetavad delegaadid otsuse lähtuvalt oma südametunnistusest ja erakonna paremat tulevikku silmas pidades,» märkis Nurmik.

Ta lisas, et juhatuse koosolekul oli laual erakonna esimehe teemal kaks ettepanekut - Edgar Savisaare kandidatuur ja delegaatide valik. Ettepanekute hääletusel sai Edgar Savisaare kandidatuur kolm, delegaatide valik viis poolthäält.

Kadri Simsoni kandidatuuri erakonna esimehe kandidaadina üles ei seatud.

Saaremaa piirkond seadis erakonna juhatuse kandidaatidena üles Jüri Ratase, Enn Eesmaa, Jaanus Karilaiu, Maarika Tuus-Lauli, Siret Kotka, Olga Ivanova, Taavi Aasa ja Aleksandr Širokovi.

Saaremaa piirkonna juhatuse koosolekul osalesid kõik kaheksa liiget. Külalistena viibisid koosolekul Kadri Simson, Enn Eesmaa ja Jaanus Karilaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles