IRLi peasekretäri kandidaadiks esitati Kert Karus

Georgi Beltadze
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kert Karus
Kert Karus Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) esimees Margus Tsahkna esitas erakonna peasekretäri kandidaadiks Lääne-Virumaa piirkonna juhatuse liikme Kert Karuse.

Õigusteaduste magistrikraadiga Kert Karus on olnud Isamaa ja Res Publica Liidu liige 12 aastat ja töötab hetkel justiitsministri õigusnõunikuna.

«Kert Karusel on aastatepikkune kogemus erakonna Lääne-Virumaa organisatsiooni juhina ning arvestades IRLi järgmist suurt väljakutset kohalike valimiste näol, siis on ta mees, kellega saab koos lahingusse minna,» ütles erakonna esimees Margus Tsahkna.

Karus on IRLi Lääne-Virumaa piirkonna juhatuse ja Rakvere linnavolikogu liige. Varem on värske peasekretäri kandidaat töötanud siseministri nõuniku ja Hansapanga siseaudiitorina. Samuti on Karus Eesti Karate Föderatsiooni juhatuse esimees.

«Olen IRLiga seotud olnud ligemale 12 aastat ning tean selle organisatsiooni tugevusi,» lausus Karus. «Tänases keerulises majanduslikus kui ka poliitilises olukorras on oluline, et IRL saaks ellu viia enda poliitikaid. Selleks aga peab erakonna «tagatuba» olema kindel,» lisas mees.

Peasekretäri kinnitab erakonna volikogu oma 10. oktoobri istungil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles