Ministriametist vabastatud Vassiljev võtab esialgu aja maha

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannar Vassiljev
Rannar Vassiljev Foto: Elmo Riig / Sakala

Esmaspäeval tervise- ja tööministri ametist vabastatud Rannar Vassiljev pole oma tuleviku osas veel otsust teinud ja võtab esialgu aja maha.

«Ega mul tegelikult sellist konkreetset plaani ei ole hetkel veel. On telefonikõnesid olnud, aga ma ei kiirusta hetkel ka väga selliseid fundamentaalseid otsuseid tegema. Tõenäoliselt võtan mingiks hetkeks veidike aja maha ja mõtlen natuke laiemalt, et mis plaanid võiksid tulevikus olla,» rääkis Vassiljev BNS-ile.

Vastavalt seadusele on valitsuse liikmel, kes on ametist vabastatud valitsuse tagasiastumise või ministrile umbusalduse avaldamise tõttu või peaministri ettepanekul, õigus saada hüvitist kuue kuu ametipalga ulatuses. Riik maksab Vassiljevile lahkumishüvitiseks pisut üle 27 000 euro. Sellele lisandub ka kasutamata puhkuse eest 380 eurot.

SDE juhatus otsustas septembri alguses esitada tervise- ja tööministri kandidaadiks SDE juhi Jevgeni Ossinovski. Seoses Ossinovski valitsusse minekuga kaotas selle koha tänavu 9. aprillil ametisse asunud Vassiljev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles