Peasekretär: Savisaarega kohtunud reformierakondlased ei esindanud erakonda

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar.
Edgar Savisaar. Foto: Erik Prozes / Postimees

Reformierakonna peasekretär Martin Kukk ei lükka ümber väiteid, justkui oleks oravapartei liikmed käinud suvel kohtumas opositsiooni kuuluva Keskerakonna esimehe Edgar Savisaarega. Kui nad ka käisid, esindasid nad Kuke sõnul vaid iseeennast.

Keskerakonna esimees Edgar Savisaar ütles usutluses tsentristide vaateid propageerivale ajalehele Kesknädal, et ka temal möödus see suvi poliitiliselt ja seda erinevate parteide esimeestega kohtudes. Samas aga ei saanud ta kokku Reformierakonna esimehe Taavi Rõivasega, kuna Savisaare sõnul ei juhi ta üldsegi oravate parteid. «Küll aga kohtusin korduvalt mõistliku osaga Reformierakonnast, kellega me varem või hiljem hakkame koostööd tegema,» lisas ta.

Reformierakonna peasekretär Martin Kukk ütles Postimehele, et Eestil on toimiv valitsus ja Reformierakond ei pea separaatkõnelusi Edgar Savisaarega.

«Loomulikult me ei saa keelata Reformierakonna liikmetel Savisaarega kohtuda ega pea arvestust selliste kohtumiste üle, aga kohtujad esindavad vaid iseennast. Ning küllap pole see ka Savisaarele teadmata,» sõnas Kukk.

Postimehe andmeil võisid Savisaart külastada Siim Kallas, Neinar Seli ja Rein Lang. Küsimusele, kas need kolm reformierakondlast tõepoolest käisid Keskerakonna juhi jutul, jättis Kukk vastamata.

«Kui keegi on Savisaarega kohtunud, siis oma kohtumiste motiive saavad nad ainult ise selgitada,» märkis peasekretär. Postimehel ei ole õnnestunud neid kolme reformierakondlast kommentaarideks tabada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles