Palo oleks tahtnud näha koalitsiooni sotside, IRLi, Vaba- ja Keskerakonna vahel

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urve Palo
Urve Palo Foto: Tairo Lutter / Postimees

Ametist lahkuv, ent poliitikasse jääv ettevõtlusminister Urve Palo (SDE) lausus tänases ETV saates «Kahekõne», et ta oleks tahtnud näha riigikogu valimiste järel koalitsiooni sotsiaaldemokraatide, Isamaa ja Res Publica Liidu, Kesk- ja Vabaerakonna vahel.

Palo lausus, et tal oli kahtlusi praeguse koalitsiooni suhtes juba algusest peale. «Ütlesin, et mina ei taha «kindlalt edasi» sama asja ellu viia, mida on siin tehtud 15 aastat,» märkis sotsiaaldemokraatide hulka kuuluv poliitik. «Mina leian, et see ei ole õige suund.»

«Oleksin soovinud näha, et oleks proovitud natuke teistsugust valitsust,» sõnas Palo. Ta lisas, et talle sai selgeks selle aasta mai lõpuks, siis kui toimusid kõnelused erinevate maksude tõstmise teemal, et praeguse koalitsiooni meeskond ja väärtused ei ole talle meelt mööda.

Saatejuhi küsimusele «Mis olnuks see õige poliitililine retsept Eesti riigile?» vastas Palo: «Oleksin tahtnud näha, et moodustatakse sotsiaaldemokraatide, Keserakonna, IRLi ja Vabaerakonna koalitsioon.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles