Helme: EKRE toetus näitab stabiilset valijaskonda

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Helme.
Mart Helme. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) esimehe sõnul näitavad augustikuised erakondade populaarsuse reitingud tuumikvalijate kindlat toetust EKREle.

«Suvisel ajal kui riigikogus istungeid ei toimu ja poliitiline aktiivsus on mõnevõrra madalam, võib antud tulemusega rahul olla. Konservatiivide stabiilne reiting näitab meie tuumikvalija kindlat toetust ning oma poliitilistest lubadustest ja strateegiast on erakond üsna täpselt kinni pidanud. Seda nii migratsiooni kui ka Kreeka probleemistiku osas,“ kommenteeris Helme värsket TNS Emori parteide toetusuuringut.

Augustis oli 25 protsendiga kõige populaarseim erakond Keskerakond. Järgnesid Reformierakond, Vabaerakond ja SDE vastavalt 20, 17 ja 16 protsendiga. Isamaa ja Res Publica Liitu toetas 9 protsenti vastanutest, nagu ka Eesti Konservatiivset Rahvaerakonda, selgus BNSi tellitud TNS Emori uuringust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles