Rõivas suvepäevadel: pidev kampaaniaolukord raskendab reformide läbiviimist

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Rõivas Reformierakonna suvepäevadel Võrumaal Uhtjärvel.
Taavi Rõivas Reformierakonna suvepäevadel Võrumaal Uhtjärvel. Foto: Reformierakond

Peaminister Taavi Rõivase sõnul pärsivad koalitsioonileppest tulenevad lahkhelid reformide tegemist, sest erakonnad kulutavad jätkuvalt aega kampaanialaadsele tegevusele enda seisukohtade läbisurumiseks.

«Poliitiline kaubategemine ja pidev kampaaniaolukord raskendab vajalike ning oodatud asjade, nagu näiteks haldusreform, ärategemist,» rääkis Reformierakonna esimees Taavi Rõivas suvepäevadel erakonnakaaslastele. «Peame andma Eesti inimestele kindluse, et nende sissetulekute suurendamiseks tehtud otsused jäävad jõusse ning maksukoormus ei tõuse.»

Rõivase sõnul keskendub Reformierakond jõukust loovatele sammudele, mitte ümberjagamisele. «Meil tuleb teha tööd Eesti edu kasvatamiseks. Peame pingutama selle nimel, et luua järjest atraktiivsem majanduskeskkond,» lisas Rõivas, kelle hinnangul on jätkuvalt aktuaalne väljakutse ka pingeline julgeolekuolukord Euroopas.

«Eesti peab tähtsustama nii riigikaitset, liitlassuhteid tugevdavat välispoliitikat kui sisejulgeolekut,» märkis Rõivas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles