IRLi noored: tegemist oli kättemaksuaktsiooniga

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ergo Hanni
Ergo Hanni Foto: Erakogu

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) noortekogu peasekretäri Ergo Hanni hinnangul oli erakonna aukohtu otsus ühepoolne ja tegemist oli «äraostmatute» kättemaksuaktsiooniga partei noorte vastu.

«Kogu protsess oli ühepoolne. Sisuliselt menetleti seda, mida taheti,» kommenteeris erakonna noortekogu peasekretär Hanni, kelle sõnul jättis aukohus kahe silma vahele, et valimistulemustega manipuleerimine oli mõlemapoolne. «Ka ministrite nõunikud tegelesid süsteemselt nende inimeste juurde toomisega,» selgitas ta.

Hanni sõnul on IRLi aukohtu hinnang, et partei noortekogu juht Linda Eichler on olnud «erakonna mainet kahjustava minevikuga isikute soovitaja» ja et toonud «isiklikult nende liikmeavaldused erakonna kontorisse», rünnak IRLi noortele.

«Minu arvates on see ebaõige, sest Linda Eichler ei pannud sinna oma nime paberi peale. Ja inimene, kes seda pani, ütles seda ka ise välja.»  

«Need «äraostmatud» üritavad väikest kättemaksuaktsiooni teha, sest oleme julgenud öelda asju natuke teravamalt välja, kui üks poliitiline noorte organisatsioon Eestis seda teinud on,» põhjendas Hanni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles