Koalitsioonipartnerid on sotside ettepanekute osas äraootaval seisukohal

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna ja Isamaa ja Res Publica Liidu logo
Reformierakonna ja Isamaa ja Res Publica Liidu logo Foto: reform.ee / irl.ee

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna koalitsioonipartnerite Reformierakonna  ja Isamaa ja Res Publica Liidu aseesimehed Hanno Pevkur ja Marko Mihkelson arvavad, et koalitsioonileppe avamine ei ole väga põhjendatud. Samas on nad sotside ettepanekute osas äraootaval seisukohal.

«Sotsiaaldemokratliku Erakonna esimehe üks esimesi esimeheks valimise lubadus oli see, et ta tahaks koalitsioonilepingut veel kord arutada. Samas olen täiesti veendunud selles, et meil on hea koalitsioonileping, mis kehtib ja meil ei ole mingit põhjust öelda, et üks või teine osapool võtaks oma allkirjad koalitsioonileppelt tagasi,» vahendas ERR Uudised Pevkuri sõnu «Aktuaalsele Kaamerale».

«Praeguses sisepoliitilises olukorras need võimalused, mille üle intriigi käima lükata, on väga piiratud, nii et selles suhtes on ikkagi kõige olulisem keskenduda praegusel valitsusel nende ülesannete ja kokkulepete täitmisele, mis on kirjas praeguses koalitsioonilepingus,» arvas Mihkelson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles