Ossinovski: Savisaarega kohtumisel polnud kindlat eesmärki

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jevgeni Ossinovski.
Jevgeni Ossinovski. Foto: PP

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) esimehe Jevgeni Ossinovski sõnul polnud tema kohtumisel Keskerakonna esimehe Edgar Savisaarega kindlat eesmärki, soov oli lihtsalt vahetada teise parlamendierakonna esimehega mõtteid Eesti elu teemadel.

«Tegemist oli mitteformaalse kohtumisega ning kõne all olnud teemadest ei olegi midagi täpsemalt rääkida. Pean täiesti iseenesestmõistetavaks, et riigikogu erakondade esimehed omavahel suhtlevad, aeg-ajalt kohtuvad ja poliitilistel teemadel räägivad,» ütles Ossinovski.

SDE juht märkis, et kavatseb  kohtuda ka teiste erakondade juhtidega, näiteks homme on tal kohtumine Vabaerakonna esimehe Andres Herkeliga.

Ossinovski ja Savisaare kohtumine toimus esmaspäeval Tallinnas Poska majas umbes tund aega. Initsiatiiv kohtumiseks tuli Ossinovskilt ning tema sõnul oli Savisaar kohumiseks ka kohe valmis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles