Kevadistungjärgu suurimad puudujad olid Milling ja Sooäär

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madis Milling.
Madis Milling. Foto: Liis Treimann / Postimees

Riigikogu lõppenud kevadistungjärgu suurimad puudujad olid reformierakondlased Madis Milling ja Imre Sooäär.

Reformierakonna fraktsiooni kuuluv Madis Milling võttis osa 26 kevadistungjärgi istungist ning ei osalenud 18 istungil.

Riigikogu kantselei andmetel ei osalenud Milling kaheksal istungil seetõttu, et võttis osa kaitseväe suurõppusest Siil. Kahe istungi puhul on mitteosalemise põhjuseks osalemine riigikaitsekomisjoni väljasõiduistungil.

Milling ütles BNS-ile, et ta ei saanud neljast istungist osa võtta, kuna on seotud etendusega «Õnnenumbrid». Ka on riigikogu kantselei Millingu puhul kolmest istungist mitteosalemise põhjuseks märkinud puudumise.

Samuti Reformierakonna fraktsiooni kuuluv Imre Sooäär tuli parlamenti asendusliikmena. Ta võttis osa 22 kevadistungjärgu istungist ning ei osalenud 15 istungil.

Riigikogu kantselei täpsustas teisipäeva pärastlõunal, et Sooäärel oli kaheksal korral istungil mitteosalemise põhjusena märgitud muu põhjus, kuuel korral välislähetus ning ühel korral tervislikud põhjused.

Sooäär ütles BNS-ile, et riigikogu kantselei avaldatud tabelis oli kaks viga. «Ka riigikogu ametnikud eksivad,» nentis ta.

Sooäär kinnitas, et ta pole ühelgi korral riigikogu istungilt põhjuseta puudunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles