Pevkur toetuse langusest: postiivseid teemasid varjutasid maksu- ja pagulasteemad

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hanno Pevkur on Reformierakonna juhi kohale valimise järel seadmas sihte valimisteks.
Hanno Pevkur on Reformierakonna juhi kohale valimise järel seadmas sihte valimisteks. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Reformierakonna juhatuse liige, siseminister Hanno Pevkur arvab, et üheks erakonna populaarsuse languse põhjuseks võivad olla viimasel kuul meediakajastust saanud maksumuudatused ja pagulaspoliitika.

Pevkur ütles rahvusringhäälingu raadiouudistele, et tal on natukene kurb meel, et meediaruumis ei ole nii palju räägitud teemadest, mis samamoodi on parlamendi arutelul, näiteks lastetoetuste tõus, tööjõumaksude alandamine võivalitsuse julgeolekuga seotud otsused, vahendas ERR Uudised.

«Nende positiivsete uudiste valguses on enam tähelepanu leidnud teemad nagu aktsiiside ja käibemaksuga seotud muudatused. Samamoodi viimase kolme nädala jooksul väga teravalt eetris olnud Euroopa rände tegevuskava. Need teemad on varjutanud kahjuks neid positiivseid teemasid ja see kindlasti omab mõju ka valitsuserakondade populaarsusele,» leidis Pevkur.

ERRi uudistetoimetuse tellitud Turu-uuringute ASi küsitlusest selgus, et partei toetusprotsent kahanes kuuga 18 protsendilt 16 protsendile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles