Keskfraktsioon jätab esialgu Rõivase umbusaldamise ära

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Simson
Kadri Simson Foto: Peeter Langovits

Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni esimees ütles, et peaminister Taavi Rõivase umbusaldamisest kavatsetakse vähemalt esialgu loobuda. Selle asemel soovib Simson veenda teiste riigikogu parteide juhte mitte toetama maksumuudatuste eelnõud.

Selliste otsusteni jõuti tänasel keskerakonna juhatuse erakorralisel koosolekul, ütles Simson «Aktuaalsele kaamerale», vahendas ERRi uudisteportaal.

«Me ei ole seda võimalust kõrvale pannud, aga meie esimene eesmärk siiski on saavutada olukord, kus maksutõuse ei tuleks,» kommenteeris Simson peaministri umbusaldamise ärajätmist.

«Kuna just oli Sotsiaaldemokraatliku Erakonna kongress, kus vastne esimees lubas, et koalitsioonilepe tuleks avada ja selle nädala lõpus on IRL-i kongress, kus ka kumbki esimehekandidaat ei ole olnud liiga innukas Reformierakonna poliitika elluviija, siis me leiame, et on võimalus riigikogus leida see enamus, kes maksutõusude poolt ei hääletaks,» rääkis Simson, et nende eesmärk on leida liitlased, kes aitaksid ära hoida plaanitavad maksutõusud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles