Rõivas: dramaatilisi muudatusi pole mõistlik koalitsioonileppesse teha

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Rõivas.
Taavi Rõivas. Foto: Martin Ilustrumm / Postimees

Reformierakonna esimehe Taavi Rõivase sõnul võib kõikidel koalitsioonipartneritel olla ettepanekuid, kuidas koalitsioonilepet paremaks teha, kuid seda, et sotsiaaldemokraadid võiksid tahta lepet kõvasti muuta, Rõivas ei usu.

Sotsiaaldemokraatide vastvalitud esimees Jevgeni Ossinovski lubas kutsuda kokku erakonna juhatuse, et arutada koalitsioonileppe muutmist, vahendas ERRi uudisteportaal «Aktuaalset kaamerat».

«Ma ei usu, et mingeid dramaatilisi pööranguid oleks võimalik või mõistlik teha,» ütles Rõivas. «Kui on ideid, kuidas lepet veel paremaks teha, siis arutada ikka võib,» märkis ta, lisades, et aeg-ajalt tekib kõigil kolmel partneril ideid ja kui kõik on nõus, eks siis tuleb vaadata, kas on võimalik kõike veel paremini teha või mitte.

IRL-i esimehe kandidaat Margus Tsahkna tõdes, et kui koalitsiooni üks osapool soovib koalitsioonileppe avamist, siis tuleb seda ka teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles