Sotsiaaldemokraatide üldkogul valiti erakonna uus juhatus

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotside üldkogul valiti uueks juhiks Jevgeni Ossinovski.
Sotside üldkogul valiti uueks juhiks Jevgeni Ossinovski. Foto: Sotsiaaldemokraatlik Erakond

Sotsiaaldemokraatide üldkogu valis erakonnale järgmiseks kaheks aastaks uue juhatuse.

Esimehe ja nelja aseesimehe kõrval kuuluvad Sotsiaaldemokraatliku Erakonna juhatusse kaitseminister Sven Mikser, riigikogu keskkonnakomisjoni esimees Rainer Vakra, riigikogu sotsiaaldemokraatide fraktsiooni esimees Andres Anvelt, riigikogu esimees Eiki Nestor, riigikogu maaelukomisjoni esimees Ivari Padar, sotsiaaldemokraatide Harjumaa piirkonna esimees Karel Rüütli, riigikogu riigikaitsekomisjoni liige Marianne Mikko, riigikogu majanduskomisjoni liige Mihkel Raud, Tallinna linnavolikogu sotsiaaldemokraatide fraktsiooni esimees Anto Liivat, Viljandi linnavolikogu liige Jaak Allik, Väätsa vallavanem Lauri Läänemets ning tervise- ja tööminister Rannar Vassiljev.

Samuti kinnitas üldkogu juhatuse liikmeteks erakonna uue peasekretäri Inara Luigase, Noorte Sotsiaaldemokraatide presidendi Maris Silla, naiskogu Kadri presidendi Reet Laja ja Vanemate Sotsiaaldemokraatide peasekretäri Heljo Pikhofi.

Erakonna põhikirja kohaselt kinnitab üldkogu sõsarorganisatsioonide esindajad erakonna juhatuse liikmeks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles