Kaja Kallase sõnul ei saanud ta vastuseid oma küsimustele

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Lang ja Kaja Kallas.
Rein Lang ja Kaja Kallas. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Reformierakonna sisedemokraatia kohta teravat kriitikat teinud partei aseesimehe Kaja Kallase sõnul ei saanud ta erakonna üldkogu sõnavõttudest piisavaid vastuseid esile kerkinud küsimustele.

Kallase sõnul on tal kahju, et erakonna üldkogu formaat ei võimalda käivitada debatti. «Sõna saavad küll osad inimesed, samas näiteks mina ei saanud oma ideid kaitsta. Selles osas võiks tulla tulevikus muutus, et tekitada ka debati koht,» ütles Kallas BNSile.

Kallas märkis, et mis puudutas tema tehtud kriitikat, siis üldkogu sõnavõttudes erakonna esimees Taavi Rõivas ja peasekretär Martin Kukk vastuseid ei pakkunud. «Me võiksime debateerida sel teemal. Minu kirjast võeti kaks teemat välja, üks oli liikmemaksu teema ja teine oli valitsuse liikmete erakonna juhatusse kuulumise teema. Aga ma tegin kümme ettepanekut. Võiks ju tegelikult nende kõikide üle arutada,» rääkis Kallas.

Ta avaldas lootust, et võib-olla seisab sisuline debatt veel ees, kui uus juhatus on valitud ja seal on uued inimesed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles