Igor Taro astus IRLi ja toetab esimehena Tsahknat

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Taro
Igor Taro Foto: Erakogu

Lõuna-Eesti külaaktivist ja endine ajakirjanik Igor Taro astus Isamaa ja Res Publica liidu (IRL)Põlvamaa piirkonna liikmeks ning toetab esimehe kandidaadina Margus Tsahknat.

Taro kandideeris riigikogu valimistel IRL-i ridades ning saavutas Kagu-Eestis viimaselt kohalt startides nimekirja teise tulemuse.

«Minu enda pere on kaasaegse ja avatud rahvusluskonservatiivse maailmavaate näide – kolisime venelannast abikaasa Juliaga Moskva Ülikooli lõpetamise järel Setomaale, kus rajasime oma talu. Meil on neli eelkooliealist last ja väike hobilambapidamine. Seetõttu julgen innustada ka teisi noori peresid kolima maale,» ütles Taro.

Taro töötab praegu Värska sanatooriumi turundus- ja kommunikatsiooniuhina. Ta on Põlva maleva kaitseliitlane, Mikitamäe kooli hoolekogu esimees ja Seto  Kongressi vanemate kogu liige.

Taro sõnul soovib ta aidata erakonda madalseisust välja tuua. «Meie valijad pole kuhugi kadunud, aga nad vajavad kindlust ja julgustust, et IRL esindab kaasaegset ja avatud rahvuslikku maailmavaadet tugevalt ka tulevikus,» ütles ta.

Taro hinnangul suudab seda erakonna uue esimehena vedada kõige paremini Margus Tsahkna, kes on lubanud tuua IRL-i tagasi põhiväärtuste juurde ja omab pikaajalist poliitilist kogemust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles