Nii Mikser kui ka Ossinovski toetavad valitsuses jätkamist

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jevgeni Ossinovski ja Sven Mikser.
Jevgeni Ossinovski ja Sven Mikser. Foto: Kristjan Teedema

Sotsiaaldemokraatliku erakonna esimehe kandidaadid Sven Mikser ja Jevgeni Ossinovski pidasid tänasel erakonna volikogul maha esimese debati. Hoolimata sellest, kummast saab nädala pärast erakonna esimees, jätkab erakond sarnast poliitikat ka tulevikus ning mõlemad kandidaadid peavad vajalikuks partei jätkamist koalitsioonis.

«Pärast seda, kui kõik kolm koalitsioonierakonda on saanud uued juhatused, tasub koalitsioonilepingule uuesti otsa vaadata ja püüda kokku leppida nendes suurtes strateegilistes asjades, mida seal senini kajastatud ei ole, aga põhimõtteliselt loomulikult peab erakonna siht olema valitsuses olla,» sõnas Ossinovski.

«Ma arvasin muidugi, et meie eriarvamus selles osas, kas jätkata koalitsioonis või mitte ja nende partneritega, kes meil täna on või mitte, on suurem,» ütles Mikser. «Tuleb välja, et siin me oleme üsna lähedastel seisukohtadel.»

30. mail toimub Pärnus sotisaaldemokraatide üldkogu, kus valitakse erakonna esimees ja aseesimehed ning juhatuse, valimistoimkonna ja aukohtu liikmed. Ühtlasi kinnitatakse ametisse peasekretär.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles