Meerits: kas Ossinovski räägib siiralt või vaid parteihierarhias tõusmiseks?

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartus kogunes täna Sotsiaaldemokraatliku Erakonna volikogu, mille raames toimus ka erakonna esimehe kandidaatide Sven Mikseri ja Jevgeni Ossinovski debatt.
Tartus kogunes täna Sotsiaaldemokraatliku Erakonna volikogu, mille raames toimus ka erakonna esimehe kandidaatide Sven Mikseri ja Jevgeni Ossinovski debatt. Foto: Kristjan Teedema

Ettevõtja Heldur Meerits küsis Kuku raadios, kas sotside esimeheks kandideeriv Jevgeni Ossinovski on oma väljaütlemistes siiras või soovib ta vaid parteihierarhias kõrgemale tõusta.

«Jevgeni Ossinovski seades alternatiivi Sven Mikserile rõhutab vajadust poliitikategemise viisi ja keskkonda muuta,» leidis arhitekt Ignar Fjuk Kuku «Keskpäevatunnis».

«Mina ei ole piisavalt Jevgeni Ossinovski arvamusi lugenud ja kuulnud ja ei oska öelda, kas Ossinovski mõtleb kõike siiralt või on see üks tööriist, millega end erakonna hierarhias edasi nihutada,» rääkis Meerits.

«Saan aru, et ka tema seisukohad vene- ja eestikeelse koolihariduse küsimuses on ujuvad, kord on nad ühtmoodi, kord teistmoodi,» lisas ta.

«Olen ilma kindla seisukohata, mis mees ta siis selline tegellikult on,» tunnistas Heldur Meerits.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles