Ossinovski: debatt tegi valiku erakonna liikmete seas kergemaks

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jevgeni Ossinovski
Jevgeni Ossinovski Foto: Margus Ansu

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna esimeheks kandideeriva Jevgeni Ossinovski sõnul tegi tänane debatt tema ning praeguse parteijuhi Sveni Mikseri vahel valiku erakonna liikmete seas kergemaks.

«Debatt oli sisukas ja konstruktiivne. Kõik olulised teemad said käsitletud, sealhulgas sellised kriitilisemad küsimused ja ma arvan, et erakonna liikmetel oli kindlasti palju uut ja väärtuslikku informatsiooni, mille pealt 30. mail teha õige otsus,» ütles Ossinovski.

Samuti mainis ta, et parteiliikmetel sai pilt selgemaks ka selles osas, kuidas hakkab toimuma valitsusliidulepe ümbervaatamine, kui ta valitakse erakonna esimeheks.

«Midagi raputavat uut väitluses ei kõlanud,» lisas Ossinosvki.

Tartus tänasel Sotsiaaldemokraatliku Erakonna volikogu koosolekul toimunud debatil erakonna esimehe kandidaatide Sven Mikseri ja Jevgeni Ossinovski vahel, mis oli avalikkusele suletud ja seda said kuulata ainult erakonna volikogu liikmed, arutati partei tuleviku üle ning vastati erakonna liikmete küsimustele.

30. mail toimub Pärnus sotisaaldemokraatide üldkogu, kus valitakse erakonna esimees ja aseesimehed ning juhatuse, valimistoimkonna ja aukohtu liikmed. Ühtlasi kinnitatakse ametisse peasekretär.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles