Indrek Saar «Foorumis»: Ossinovski rahulolematus on loomulik osa ühiskonnas valitsevast pettumusest

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jevgeni Ossinovski
Jevgeni Ossinovski Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna juhatuse liige, kultuuriminister Indrek Saar ütles, et erakonna esimeheks kandideeriva Jevgeni Ossinovski rahulolematus on osa laiemast ühiskonnas valitsevast pettumusest.

«Selliseid olukordi, kus sotsiaaldemokraatide esimeheks kandideerib mitu inimest, tuleks pigem pidada reegliks kui erandiks sotsiaaldemokraatide puhul,» vastas Saar ETV saates «Foorum» saatejuhi küsimusele, kas Jevgeni Ossinovski kandideerimine sotside esimeheks on kaasa toonud erakonnas sisetüli, vahendas ERRi uudisteportaal.

Saatejuht illustreeris veel küsimust Ossinovski etteheidetaga erakonna valikute osas – rahulolematus valimistulemusega, sära on vähe, Reformierakonnaga ei peaks koalitsiooni tegema jne.

Saar nentis, et see on täiesti loomulik osa sellest mõningasest pettumusest, mis ühiskonnas laiemalt valitseb ning seda pettumust ei ole mõtet kuidagi maha salata. «See on selle üle, et oodati nendelt valimistelt märgiliselt suuremat muutust, kui see muutus oli,» täpsustas ta, lisades, et sellest tulenevalt loomulikult küsitakse, et mis nüüd edasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles