Rõivas Kallasele: edu sulle sisevalimistel! Rõõm näha, et konkurents on tihe!

Tiina Kaukvere
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Rõivas
Taavi Rõivas Foto: Martin Ilustrumm

Reformierakonna esimees ja peaminister Taavi Rõivas kommenteeris Reformierakonna aseesimehe Kaja Kallase postitust viidates valimisvõitlusele.

«Edu sulle sisevalimistel! Rõõm näha, et konkurents tihe ja teiste hulgas ka palju päris uusi tegijaid kandideerimas,» kommenteeris Taavi Rõivas Kaja Kallase blogipostitust Twitteri vahendusel.

Kallas kirjutas oma blogis Reformierakonna reformimise vajadusest ja märkis, et võimu teostava erakonna siseasjad pole ainult partei siseasjad, vaid see, kuidas korraldatakse asju oma organisatsioonis, kandub edasi ka sellele, kuidas juhitakse riiki ja mis signaali see inimestele annab. Erakonna reformimiseks tegi ta kümme ettepanekut.

Näiteks tuleks Kallase sõnul välistada valitsuse liikmete kuulumine erakonna juhatusse, et suurendada juhatuse tasakaalustavat rolli ja laiapõhjalisust. «Niisiis kandideerin erakonna juhatusse, lootes alustada diskussiooni Reformierakonna reformi üle ja loodan, et see leiab erakonna liikmete hulgas toetust,» kirjutas ta blogipostituses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles