Reformierakonna volikogu kiitis koalitsioonileppe heaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reformierakonna volikogu kiitis esmaspäeva õhtul heaks Reformierakonna, Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) ning Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) koalitsioonileppe.

Volikogu esimehe Kristen Michali sõnul leidis volikogu üksmeelselt, et koalitsioonilepingus sätestatud programm on hea alus valitsusliidu tõhusaks toimimiseks.

Reformierakonna esimees, peaminister Taavi Rõivas märkis koalitsioonilepet kommenteerides, et tegemist on kompromissiga, mis on kõigi koalitsioonipartnerite nägu. Ta avaldas lootust, et kolme erakonna moodustatav valitsusliit püsib võimul neli aastat.

Teisipäeval kogunevad koalitsioonilepet arutama SDE ja IRLi volikogud.

Michal: Reformierakond otsustab ministrikandidaadid kolmapäeval juhatuses

Reformierakonna volikogu esimees Kristen Michal ütles intervjuus «Aktuaalsele kaamerale», et põhjalikku vastutusvaldkondade vahetumist uues võimuliidus võiks vaadata kui kevadist värskenemist, mis peaks tagama koalitsiooni püsimise neljaks aastaks.

Kas Reformierakonna volikogu on ministrid heaks kiitnud?

Reformierakonna volikogu arutab täna programmi ehk valitsuslepet, ministrite heakskiitmine on juhatuse pädevus, juhatus koguneb meil kolmapäeval.

Erakonnad on valdkonnad omavahel paljuski vahetanud, miks?

Eks see tasakaal kuidagi kujuneb, mõneti ongi hea, kevadel toimub uus värskenemine, uue pilguga uusi valdkondi vaadata ei tee üldse paha, pealegi see valitsus on tehtud neljaks aastaks, seda, mida realiseerida ja omavahel veel läbi vaadata, on küll ja veel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles