Võimukõnelused jätkuvad teisipäeval

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõnelused Stenbocki majas.
Kõnelused Stenbocki majas. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Reformierakonna, Sotsiaaldemokraatliku Erakonna ning Isamaa ja Res Publica Liidu esindajad jätkavad võimukõnelusi praegustel andmetel homme ennelõunal.

Eile lõpetasid kolme erakonna esindajad terve päev kestnud ning valitsusleppe prioriteetidele ja maksumusele keskendunud kõnelused enne kella 19 ning jätkasid Reformierakonna esimehe Taavi Rõivase esitatud võimalike kompromissettepanekute arutelu erakonnakaaslastega. Seejärel kohtusid kell 21 veel kord ka erakondade esimehed.

Mitu poliitikut kinnitas, et kuigi osalisele kokkuleppele on võimalik jõuda juba täna enne riigikogu juhatuse valimist, tuleb lõpliku koalitsioonikokkuleppe saavutamiseks kõnelusi sel nädalal jätkata.

Pärast kokkulepete saavutamist peavad koalitsioonilepingu heaks kiitma kõigi kõnelustel osalevate erakondade volikogud, enne kui lepingule saab anda allkirjad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles