Keskerakonna juhatus koguneb nädala pärast

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik

Keskerakonna esimehe kohuseid täitvad aseesimehed Kadri Simson ja Enn Eesmaa kutsusid täna järgmiseks esmaspäevaks kokku erakonna juhatuse.

Juhatus koguneb 30. märtsi hommikul erakonna büroos, teatas Keskerakonna pressiesindaja.

Algsete plaanide kohaselt pidanuks juba möödunud laupäeval kogunema Keskerakonna volikogu, kus erakonna esimees Edgar Savisaar oleks pidanud teatama, kas ta läheb riigikokku või jätkab Tallinna linnapeana. Kuna Savisaar viibib alates kolmapäeva õhtust kriitilises seisundis Tartu ülikooli kliinikumi intensiivraviosakonnas, jäi volikogu koosolek ära.

Olulised otsused, mida Keskerakond pidanuks esimehega koos langetama, puudutavad uue riigikogu liikmeid ja Tallinna linnajuhte. Näiteks Tallinna volikogu esimees Toomas Vitsut on olnud valmis riigikokku valituna sinna tööle minema, samuti on riigikokku mineku õigus abilinnapeal Mihhail Kõlvartil ja Lasnamäe linnaosa vanemal Olga Ivanoval. See tähendab, et nad peavad oma senised ametid linnas maha panema ja nende asemele tuleb leida uued inimesed.

Riigikogu uue koosseisu avaistung toimub järgmise esmaspäeva pärastlõunal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles