Henn Põlluaas Madisoni skandaalist: see on üle võlli keeratud asi

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henn Põlluaas
Henn Põlluaas Foto: Ants Liigus /PRNPM

Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) juhatuse liige Henn Põlluaas on seisukohal, et riigikokku valitud EKRE poliitiku Jaak Madisoni natsismi-teemalisest sotsiaalmeediapostitustest alguse saanud skandaal on üle võimendatud ja «üle võlli keeratud asi».

«Tegemist on ühe noore inimese mõtlematu kirjutisega, aga selles samas kirjutises ta mõistab ka kõik need natsikuriteod hukka. Sellele tähelepanu ei pöörata, see on jäetud välja ja on keskendutud ainult teistele lausetele,» ütles Põlluaas ERR Uudistele.

Põlluaas toonitas, et ei EKRE-l ega EKRE liikmetel ei ole absoluutselt mingisugust natsi-seotust ja nad ei kanna mingisugust fašismi ideoloogiat.

Põlluaas on seisukohal, et üks põhjus, miks see «asi» niimoodi üles keerati on see, et EKRE osalemist koalitsiooniläbirääkimistel välistada ja neid n-ö salongikõlbmatuks kuulutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles