Keskerakond põlgas värske kangelase lähiminevikus ära

Tiina Kaukvere
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Repinski
Martin Repinski Foto: www.repinski.ee

Kõigest poolteist aastat tagasi põlgas Keskerakond ära äsjastel valimistel üheks tema kangelaseks tõusnud Konju kitsefarmi omaniku Martin Repinski ja heitis ta oma ridadest välja. Pärast eile avaldatud Põhjaranniku artiklit aga võttis erakond mehe taas oma ridadesse.

Nüüd 1556 idavirulase häälega riigikogusse valitud Repinskile ei andestanud Keskerakond tookord, et noormees kandideeris 2013. aasta kohalikel valimistel Illuka vallas valimisliidus Koduvald, kirjutab Põhjarannik. Samas omavalitsuses konkureeris ka Keskerakond, kus nimekirjas oli vaid üks kandidaat.

Ka äriregister kinnitab, et 2004. aastal sügisel Keskerakonda astunud Repinski ei ole alates üle-eelmise aasta 9. oktoobrist enam selle partei liige.

Repinski rääkis eile Põhjarannikule, et ei näinud tookord mõtet Illukal Keskerakonna nimekirjas kandideerida. «Keskerakonnal ei olnud seal piisavalt inimesi, et valimistel edu saavutada. Teiseks ei tahtnud ma hakata konkureerima valimisliidus olevate inimestega, kellega ma olin teinud päevast päeva koostööd ning kes ei teinud minu meelest midagi valesti,» rääkis Repinski.  «Püüdsin seda selgitada ka Keskerakonnale, aga tookord leiti, et teistele õpetuseks tuleb minusugused siiski välja heita.»

Pärast Põhjaranniku artikli ilmumist võttis Keskerakond aga Repinski taas oma liikmeks. Äriregistri andmetel on ta liige 6. märtsi seisuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles