Video: Reinsalu hoidub erakonna võimalikke sisepingeid kommenteerimast

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna alanud võimuliidu moodustamise konsultatsioonide eel on Isamaa ja Res Publica Liidus (IRL) olnud pikad arutelud selle üle, mis on valimistel põrumise taga.

Täna hommikul Reformierakonna kutsel Stenbocki majja läbirääkimistele läinud IRLi esimees Urmas Reinsalu ei soovinud vahetult enne konsultatsioonide algust Postimehele öelda, kas erakonnaliikmed on temalt ja teistelt erakonna juhtidelt vastutuse võtmist ja tagaplaanile astumist nõudnud.

«Ma olen öelnud seda, et erakonna esimees vastutab selle eest, ja kuidas me edasi läheme, seda me otsustame ühiselt,» ütles ta Postimehele.

Samuti koalitsioonikõneluste laua taha kogunenud Reformierakonna ja Vabaerakonna esindajad hoidusid IRLi võimalikke sisepingeid kommenteerimast.

Kolmapäeval kogunenud IRLi eestseisus arutas valimiste ebaedu põhjuseid kuus tundi väldanud koosolekul. Erakonna aseesimees Jaak Aaviksoo ütles pärast koosoleku lõppu, et valimistel eelnenud kampaanias tehti mitmeid vigu. Praeguse juhtkonna jätkamist koguneb erakonna volikogu arutama märtsi teises pooles.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles