Ajaleht: Hanso asemel võib Kuressaare linnapeaks saada Madis Kallas

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madis Kallas
Madis Kallas Foto: Andres Haabu / Postimees

Riigikokku valitud Hannes Hanso asemel esitatakse Kuressaare linnapea kandidaadiks suure tõenäosusega praegune abilinnapea Madis Kallas, kirjutab ajaleht Saarte Hääl.

Linnavolikogu Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) fraktsiooni juht Jaanis Prii ütles ajalehele, et Kallase esitamine linnapeaks on väga reaalne võimalus, seda enam, et ka koalitsioonipartner Isamaa ja Res Publica Liit nende Kuressaare osakonna juhi Virge Piheli sõnul «kätt ette ei pane».

Kallas ütles Saarte Häälele, et sel teemal on räägitud ja tema on nõus kandideerima. Ta lisas, et kui ta oma praeguselt ametikohalt lahkub, tuleb tema asemele leida uus abilinnapea. Mõningaid variante olevat Kallase sõnul ka juba uuritud.

Volikogu erakorraline istung toimub 12. märtsil.

Kuressaare praegune linnapea Hannes Hanso kandideeris riigikogu valimistel SDE nimekirjas Hiiu-, Lääne- ja Saaremaal, kus kogus 2037 häält. See tulemus andis talle ringkonnamandaadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles