Videointervjuu: keda peab Savisaar võimalikuks koalitsioonipartneriks?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile salvestati Kuku raadios valimisdebatt, millest võttis osa ka Keskerakonna peaministrikandidaat Edgar Savisaar, kes on seni debateerimisest hoidunud.

Debati lõppedes tõdes Reformierakonna esinumber Taavi Rõivas, et mingit kahe erakonna lähenemist pole mõtet isegi loota, sest selleks on osapoolte seisukohad liialt lahknevad.

Stuudiost kiiruga lahkunud Edgar Savisaar möönis, et loodab tulevases valitsuses koostööle sotsiaaldemokraatidega.

«Noh, Mikser on küll öelnud, et kahtleb, on vastu või mida iganes. Ainult et Mikser võib ju niimoodi öelda, aga nad Ossinovski (haridusminister Jevgeni Ossinovski – RB) käest ju küsinud ei ole veel,» ehitas Savisaar käigu pealt sotsiaaldemokraatide ridadesse potentsiaalset vastasseisu.

«Me kohtume täna veel ühes peaministrikandidaatide valimisdebatis,» ütles peaminister Rõivas lahkuva Savisaarega kätt surudes. «Millises?» imestas Savisaar.

Rõivas pidas silmas TV3 debatti, kuhu Keskerakond  saadab esinema hoopis Kadri Simsoni.

«Otsustage ükskord juba ära, kummast teist siis peaminister saada võiks,» kasutas Rõivas Savisaare hetkelist kohmetust irooniliselt ära.

Rõivase ja Savisaare debatti Kuku raadios sai kuulata täna kella 11-12.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles