Galerii: Rõivase valitsus kogunes viimasele istungile enne valimisi

Tiina Kaukvere
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kogunes viimasele istungile enne valimisi praegune Reformierakonna ja sotside valitsus, kelle istungil oli päevakorras kokku 19 punkti.

Näiteks kiideti heaks vägivalla ennetamise strateegia 2015-2020 ja selle rakendusplaan, kliimamuutuste mõjuga kohanemise arengukava aastani 2030, süüteoennetuse nõukogu liikmete arv ja töökord, siseturvalisuse arengukava 2015-2020 ning mitmeid määruseid (näiteks ravimiameti tegevuslubade registri põhimäärus, õigusvastaselt võõrandatud vara eest kompensatsiooni määramise kord jne). Täpsemalt saab lugeda siit.

Aruteluks avati punkt 11, millega kinnitati avalikult kasutatavate kohalike teede hoiuks eraldatud raha jaotus sellel aastal.

Istungi alguses lisati päevakorda ka punkt 19, mille kohaselt nõustuti Kreeka abiprogrammi pikendamisega tingimusel, et Kreeka esitab vastava avalduse, kinnitab laenukohustuste austamist ning programmi täitmisega jätkamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles