Savisaare ja Rõivase raadiodebatt ilmselt siiski toimub

Tiina Kaukvere
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erakondade esinumbrite valimisdebatt Euroopa liidu parlamendi valimiste eel. Edgar Savisaar. Illustratiivne foto.
Erakondade esinumbrite valimisdebatt Euroopa liidu parlamendi valimiste eel. Edgar Savisaar. Illustratiivne foto. Foto: Mihkel Maripuu

Edgar Savisaar jättis ära esmaspäevase Vikerraadio debati Taavi Rõivasega, ent ilmselt toimub see siiski sel laupäeval, mil on ühtlasi ka ETV peaministrikandidaatide debatt.

Esmaspäeval kell 14.05 pidi Keskerakonna peaministrikandidaat Edgar Savisaar osalema koos Reformierakonna peaministrikandidaadi Taavi Rõivasega Vikerraadio saates «Valimisstuudio. Vastasseis», kuid Savisaar osaleda ei saanud.

«Edgar Savisaar vabandab Vikerraadio kuulajate ees tänase debati ärajäämise tõttu, gripilaine on jõudnud ka temani. Ta loodab debatikaaslase mõistmisele ning et uus aeg  õnnestub kokku leppida ja debatt selle nädala jooksul pidada. Töö uue debatiaja leidmiseks juba käib,» teatas Keskerakonna pressiesindaja Taavi Pukk.

Täna ütles Pukk, et Vikerraadio tegi ettepaneku korraldada Savisaare ja Rõivase debatt uuesti laupäeval ning Puki sõnul on Savisaar selle ettepanekuga nõus, kuid oodatakse veel Rõivase kinnitust.

«Peaministri kalendris on see kirjas ja peaministri taha see ei jää,» ütles valitsuse kommunikatsioonibüroo juht Tiina Ansip, kelle sõnul debati kellaaega veel täpsustatakse.

See tähendab, et peaministrikandidaatidel on laupäeval kaks debatti, kuna laupäeval on ETV «Valimisstuudios» peaministrikandidaatide debatt. 

Savisaar ei ole seni oma konkurentidega veel kordagi debateerinud. Ta loobus osalemast ka Postimehe majanduskonverentsil toimuval erakondade esinumbrite valimisdebatil, kuna kogu tema aeg kulus tol päeval ühistupanga asutamisele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles