Riisalo: valimistel on IRLi toetus kõrgem

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Riisalo
Tiit Riisalo Foto: Peeter Langovits / Postimees

Valimistel on IRLi toetus kõrgem kui äsja avalikuks tulnud arvamusküsitluse tulemus näitas, leiab erakonna peasekretär Tiit Riisalo.

«Valimisteni on jäänud loetud päevad ning erakondade tegelik toetus selgub valimistel. Oleme veendunud, et valimistel on IRLi toetus kõrgem,» ütles IRLi peasekretär Tiit Riisalo.  

«EMORi uuringu järgi on lisaks praegustele toetajale IRLi valmis valima ligikaudu 100 000 inimest. Peame tööd tegema, et see potentsiaal realiseerida. Jätkame aktiivselt oma kampaaniat, et oma valijaskonda mobiliseerida,» märkis Riisalo.

«Erinevalt Reformierakonnast pole IRL Keskerakonda kunagi valitsusse lasknud. IRL välistab ka neil valimistel igasuguse koostöö Keskerakonnaga ning Edgar Savisaar valitsusse ei saa,» lausus ta.

«IRLi peaksid valima kõik need, kes tahavad peale valimisi näha isamaalist valitsust, kes kaitseb väiksema palga saajaid. Meil on sisuline ja kiiresti teostatav lahendus madalapalgaliste maksukoormuse leevendamiseks, tugev valmisplatvorm ja tugevad kandidaadid kõikides valimisringkondades,» ütles ta.

Eile avaldatud värsked Emori küsitlustulemused näitasid Reformierakonnale 23 protsendist toetust, Keskerakonda toetas 22, sotsiaaldemokraate 20 ja IRLi 14 protsenti valijatest. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles