Riigikogu pidas viimase valimiseelse istungi

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Riigikogu täiskogu pidas täna praeguse, 2011. aastal valitud koosseisu viimase korralise istungi.

Kümme minutit kestnud istungil võttis parlament vastu muudatused, mis võimaldavad riigikogu suures saalis hääletusele panna ka muudatusettepanekud, mis pole juhtivkomisjonis saanud ühtki poolt- ega vastuhäält. Samuti täpsustas riigikogu kalapüügiseadust ja keskkonnamõju hindamise menetlust ning karmistas tarbijakrediidi reklaami regulatsiooni.

Lõpphääletusel võeti vastu ka seadus, mis lubab enne 1. maid kütmiseks soetatud eriotstarbelise diislikütuse varud eramutes ja kortermajades aktsiisimäärade vahet tasumata lõpuni tarbida või elektrienergiat toota, ning seadus, mille järgi peab edaspidi maksumuudatuste vastuvõtmise ja jõustumise vahele jääma üldjuhul vähemalt kuus kuud.

Riigikogu 12. koosseis kogunes esimest korda istungile 2011. aasta 4. aprillil ning pidas sellest ajast kokku 480 istungit. Koosseisu volitused kestavad valimistulemuste väljakuulutamiseni, misjärel alustab tööd 1. märtsil valitav uus parlamendikoosseis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles